Restaurang Fyrudden
DAGENS LUNCH Vecka 17
Må-Fr kl.12.00-13.30
SALLADSBUFFÈ, bröd, smör & Dagens
Pris: 129:-
Må: Pankopanerad kycklingfilé serverad med sötpotatispommes och en kräm gjord på parmesan och salladslök
Ti: Rostbiff serverad med ljummen potatissallad och örtkräm
On: Fyruddens raggmunk serverad med stekt fläsk och rårörda lingon
To: Pankopanerad kummel serverad med kokt potatis och dillmajonnäs
Fr: Örtmarinerad fläskfilé serverad med stekt potatis och champinjoner
Såklart som vanligt går allt att få som TAKE AWAY !
Vår vackra ljusa restaurang med panoramafönster och sin absoluta närhet till gästhamnens bryggor och uteservering ger er fina valmöjligheter att avnjuta skärgårdens läckerheter oavsett väder och vind.
Kökschefen och hans crew erbjuder en säsongsanpassad meny med fokus på lokala råvaror.
Såklart går även allt att få som Take away!
VARMT VÄLKOMNA till oss året runt!
Anna, Krister, Martin med personal
Boka bord på 0123-40210
Mail: info@fyrudden.se
RESTAURANGENS ÖPPETTIDER
FREDAG: Fonduekväll 18-22
LÖRDAG: À LA CARTE 12-21 (köket stänger 20.00)
SÖNDAG: À LA CARTE 12-16 (köket stänger 15.00)
LUNCHSERVERING Må-Fr
kl. 12.00-13.30
Salladsbuffé/Bröd och smör + DAGENS LUNCH
Pris: 129:-
KRISTI HIMMELSFÄRD ÖPPET To-Sö
To 9/5 kl. 12-21
Fr 10/5 kl. 12-21
Lö 11/5 kl. 12-21
Sö 12/5 kl. 12-16
VARMT VÄLKOMNA till oss året runt!
Vi anordnar minnesstunder, födelsedagar, bröllopsfester och mycket mycket mer! Är ni en större grupp som önskar boka middag så öppnar vi såklart upp för er !
Kontakta oss på 0123-40210 eller mail info@fyrudden.se
À LA CARTE MENY
Lördag och söndag
FÖRRÄTT
Fyruddens heta kräftroll i briochebröd 135:-
Honungsrostade morötter med getostkräm och rostade pumpakärnor 115:-
Friterad skocka med kallrökt forell serverad med parmesankrisp och örtolja 129:-
VARMRÄTT
Fyruddens raggmunk serverad med stekt fläsk och rårörda lingon 149:-
Fyruddens burgare med söt chili dressing, cheddarost, silverlök serverad med med dirty fries. (pommes toppat med aioli, cheddarost och chili 215:-
Ryggbiff från Bjursund med pepparsås, rostade morötter & vitlökschampinjoner samt pommes eller söt potatis pommes 329:-
Fyruddens schnitzel serverad med klyftpotatis och kryddsmör 225:-
Krämig fiskgryta med säsongens primörer serverad med potatispuré toppad med rostade sesamfrön 255:-
Stekost serverad med rostade rotfrukter, bakade små tomater och tomatchutney 245:-
DESSERT
Vaniljpannacotta med rabarbercoli serverad med färska bär 99:-
Äppelkompott serverad med karamellglass toppad med salt kolasås och äppelchips 99:-
BARNMENY
Fyruddens barnburgare med pommes 95:-
Fyruddens pannkaka 89:-
MORS DAG MENY
FÖRRÄTT
Fyruddens räkcocktail med marinerade vannameiräkor, krutonger, avokado och granatäpple toppat med en dressing på chili, lime och ingefära
eller
Honungsrostade morötter serverade med getostkräm och rostade pumpakärnor
VARMRÄTT
Bakad majskyckling med blomkålskräm smaksatt med brynt smör, potatis quesadilla smaksatt med gräslök och västerbottenost samt en citron och vitlöks sky
eller
Liten Hälleflundra serverad med picklade trattkantareller, sötpotatispuré, rökt sidfläsk, vitvinssåsskum och säsongens primörer
DESSERT
Chokladtårta med mörk och vit choklad serverad med hallonkräm och färska bär
2-rätters Pris: 399:- pp
3-rätters Pris: 499:- pp
FONDUE FREDAGAR kl. 18-22
Välkomna till en härlig festkväll där borden ”brinner” och gästen blir kocken!
Kring fonduegrytan samlas man, samtalar, skrattar och äter 🙂
Vi serverar kött och ostfondue – du väljer!
Till detta serveras en liten förrättstallrik med cornichons, syltlök, korv och ost samt Martins hemlagade såser och gott surdegsbröd!
Så ta med kompisgänget, familjen och häng hos oss på fredagar!
Boka på 0123-40210.
Pris: 349:- pp ( minimum 2 personer per fonduegryta)
VARMT VÄLKOMNA!